A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Kerti tárolók

Rendezés:

A kerti tároló első ránézésre pusztán használati feladatokat lát el. Belepakolhatod a kinti bútoraidra szánt párnákat, takarókat, és egyéb, szabadidős eszközöket. Igen ám, de ha ez a kellék az udvarod közepén, frekventált helyen található, akkor nem mellékes, hogy milyen külső stílusjegyekkel van megáldva. A Curver hivatalos webáruházaként csak magas minőséget képviselő, prémium kategóriás termékeket kínálunk neked. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal és gyártói garanciával számolhatsz a vásárlásod során.Az erős, stramm kialakításnak köszönhetően a tároló ellenáll a mechanikai hatásoknak. Az időjárással szembeni védelem manapság alapvető elvárás. Akkor, amikor nyáron hol hőség, hol viharriadó jut főszerephez, elengedhetetlen a kellék strapabírása.

Éppen ezért az UV és fagyálló tároló sem nyáron, sem télen nem hagy cserben.A természetes fára hasonlító kivitel egyetlen célt szolgál: édenkerted szépségének megőrzését. Hiába rendelkezel egy praktikus tárolóval, ha az elrontja udvarod hangulatát, kisugárzását. A készletünk tagjai ezen a területen sem hagynak cserben. A könnyű tisztíthatóságnak hála pusztán egy nedves törlőrongy segítségével makulátlanná varázsolhatod az egyszerre elegáns és hasznos kelléket. Mi a legfontosabb paraméter a kerti tároló kiválasztásánál? A vásárlás során egyedül a kapacitás kikalkulálására érdemes nagy hangsúlyt fektetned. Amennyiben pontosan felméred az igényeidet, úgy maximálisan garantálható az elégedettséged. Budaörsi márkaboltunkban személyesen is megnézheted kiszemeltedet, de ha úgy kényelmesebb, akkor weboldalunkon néhány kattintást követően házadhoz rendelheted legújabb szerzeményedet.