A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Kerti szekrény

Rendezés:

A kerti szekrény igazán praktikus megoldás a házi, vagy udvari kellékek, szerszámok és eszközök tárolására. Mint ilyen, használati tárgy, azonban nem mellékes, hogy milyen stílusjegyekkel van megáldva. A modern forma, a szemkápráztató kialakítás hozzájárulhat édenkerted szépségéhez és ellenállhatatlan kisugárzásához. A bútor elhelyezésének módja csak egyedi igényeiden múlik. Ha úgy kényelmesebb, akkor teret biztosíthatsz neki a teraszon vagy az erkélyen, de konkrétan az udvarra is telepítheted. Ha eddig attól féltél, hogy a szekrény nem bírja jól a külső körülményeket, a sokszor negatív hatásokat és az időjárással kapcsolatos kihívásokat, akkor itt az idő, hogy közelebbről is megismerd a Curver nyújtotta minőséget. A gyártó hivatalos webáruházaként kizárólag prémium kategóriás termékeket kínálunk.

Budaörsi márkaboltunkban személyesen is megnézheted jövendőbeli kellékedet. A termékekre - legyen szó szekrényről, székről, vagy játékról - gyártói garanciát biztosít a cég. A kertben teret és helyet kapó szekrény olyan műanyagból készül, mely egyrészt erős, tartós, és stramm kivitelű. Rattan hatásának köszönhetően nem szálasodik ki. Nemes egyszerűséggel ellenáll a legzordabb körülményeknek is. Másrészt az időjárási viszontagságokkal szemben is pazar védelmet borítékol. Az UV sugárzást meg sem érzi, de a fagy sem tehet benne kárt. Ezek a pozitívumok, a mai világban, amikor szinte naponta változik az éppen aktuális időjárás, óriási előny. Ezek fényében a hosszú élettartam és az elégedett használat garantált. A kerti szekrény formatervezése egyszerűen nagyszerű, udvarodba illő! A lapon érkező bútor könnyen összeszerelhető, ráadásul a polcok nedves ronggyal pillanatok alatt tisztává varázsolhatóak.