A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Kerti székek

Rendezés:

A kerti szék azon túl, hogy komfortos pihenést biztosít, a szemet is gyönyörködteti. Az esetek többségében a teraszok, udvarok frekventált helyén foglalnak helyet a bútorok: az asztal, székekkel kiegészítve főszerepet játszik a kinti atmoszféra hangulatának kialakításában. Éppen ezért bár elsősorban praktikus bútorról beszélünk, valójában az esztétikus jellemvonásokat sem érdemes a szőnyeg alá söpörnöd. A Curver prémium minőséget kínál a számodra. A szék tehát nem pusztán ellenálló, és formás kialakítású. Egyrészt nagyfokú tartósság, és strammság jellemzi, másrészt az időjárási viszontagságokkal szembeni védelem preferálása főszerephez jut az előállítás és gyártás folyamatában. Előbbi a mindennapi életben élvez elsőbbséget. A széket nyilván ide-oda helyezgeted, húzod - jobb esetben emeled. Könnyű súlyának köszönhetően ezt akadálytalanul meg is teheted.

Ám ahhoz, hogy a rendszeres alkalmazás ne látszódjon meg a kívántnál hamarabb az eszközön elengedhetetlen, hogy mind az alapanyaga, mind a kivitelezése minőséget testesítsen meg. Utóbbi a mai világban alapvető elvárás. Ha csak a nyári hónapokat veszed górcső alá, láthatod, hogy hol a viharok, hol a hőségriadók váltogatják egymást. Vagyis annak a bútornak, mely kertedben kap teret és helyet muszáj ellenállnia az UV sugárzásnak, a szélsőséges időjárási körülményeknek. A kerti szék stílust teremt! A kínálatunkban szemkápráztató, dizájnos modellek közül válogathatsz és a prémium feltételek mellett gyártói garanciával is számolhatsz. A gyorsan, könnyen tisztítható szék kényelmet és kellemet csempészhet édenkertedbe, mely így a nyugalom szigetévé vagy éppen a baráti találkozások főhadiszállásává avanzsálhat.