A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Gyerekházak

Rendezés:

A kerti gyerekház kicsit olyan, mint egy személyre szabott csodaország. A kertbe telepíthető, stabil, tartós szerkezetnek köszönhetően a strammság és az ellenállás garantálható. Ez nemcsak azért prioritás, mert így hosszú élettartam borítékolható, hanem azért, mert gyermeked öröme a végtelenségig fokozható. Minél tovább élvezheti a neki épített, a számára teremtett csodát, annál boldogabbá válhat. Nyilván neked ennél nincs is nagyobb vágyad. A Curver kínálta ház azon túl, hogy esztétikus, tehát kertedhez illő, megannyi pazar jellemvonással büszkélkedik. A prémium kategóriába tartozó termékek - konkrét modelltől függetlenül - gyártói garanciával rendelkeznek. A rattanhatású, vagyis nem kiszálasodó, tartós, erős és strapabíró kialakítású ház nem hagy cserben.

Azon túl, hogy a masszív kivitelezés biztonságos szerkezetet borítékol (ami gyermeked épsége szempontjából elsőbbséget élvez), az időjárással szemben tanúsított ellenállás paraméterei sem mindennaposak. Hogy ez mit jelent? A Curver gyártósoráról csak olyan termékek kerülnek forgalomba, melyek fagyállóak, UV állóak, vagyis maximálisan ellenszegülnek a sokszor szélsőségesnek mondható időjárási viszontagságoknak. Ez a mai világban, amikor szinte naponta tapasztalni a klímaváltozás hatásait óriási előny. A kerti gyerekház az álmok megvalósulásának helyszíne! A könnyen, nedves ronggyal tisztítható, egyszerűen összeszerelhető és kitelepíthető ház a tanulás, a játék, a gyermeki lét színpompás világának főhadiszállásává avanzsálhat, ahol a hűségesen dédelgetett álmok ténylegesen testet ölthetnek. Budaörsi márkaboltunkban személyesen is megnézheted gyermekednek szánt kiszemeltedet.