A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Kerti szettek

Rendezés:

Vitathatatlan tény, hogy a kerti bútor szett megjelenése nagymértékben befolyásolhatja udvarod hangulatát, kisugárzását. Nem mindegy, hogy milyen stílusjegyekkel megáldott kellékeket preferálsz, mivel általuk ténylegesen édenkertté varázsolhatod kinti világodat. A választás nem egyszerű, különösen annak fényében, hogy megannyi variáció áll a rendelkezésedre. Fotel dohányzóasztallal, két üléses kanapé vagy éppen étkezőasztal… Csak egyedi igényeidtől és elvárásodtól függ végül melyik készletre szavazol. A Curver konkrét modelltől függetlenül prémium minőséget és gyártói garanciát borítékol neked. Az erős, stramm kialakítású termékek rattan hatásúak, ami azt jelenti, hogy nem szálasodnak ki. Ez a tartósság új dimenziója. Olyan székekkel, asztalokkal gazdagíthatod az életedet, melyek garantáltan nem hagynak cserben. A hosszú élettartamban ugyanannyira biztos lehetsz, mint az elégedett használatban.

Ám a strapabírás mellett még valamiben verhetetlenek a Curver gyártósoráról kikerülő kellékek. Hogy mi ez? Az időjárási viszontagságokkal szemben tanúsított ellenállás. Napjainkban, amikor a viharok és ragyogó napfényes időszakok úgy váltakoznak, mint az éjszakák és a nappalok, akkor ez a jellemvonás aranyat ér. A szettek tagjai maradéktalanul fagyállóak és az UV sugárzás sem tehet kárt bennük. Lehet, hogy elsőre nem tartod túlságosan logikusnak a faggyal szembeni ellenállást, de miért ne ülhetnél ki télen a kertedbe, pokrócba csavarva egy forró tea társaságában? Ilyen körülmények mellett máris lényegessé válik a fagyok tűrése. A kerti bútor szett tökéletes egységet teremt! A kínálatunkban elérhető bútorok lapra szerelve érkeznek. Összeszerelésük problémamentes, ráadásul a kényelmet garantáló párnákat mi biztosítjuk neked!