A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Kerti bútorok

Rendezés:

Milyen a tökéletes kerti bútor? Egy fotel melyhez dohányzóasztal társul? Néhány szék körében terpeszkedő étkezőasztal? Esetleg egy szekrény, melybe minden udvari, házi eszköz, szerszám és kellék belefér? A tökéletesség a konkrét modell szintjén nem határozható meg, legalábbis általános érvényűen semmiképpen sem. A te egyedi igényeid azok, melyek befolyásolják, hogy számodra pontosan melyik termék az ideális. Ha már rendelkezel székekkel, esetleg fotellel, akkor nyilván nem ezekből szeretnél egy újabb darabot. De éppenséggel, ha úgy tartja kedved bármeddig bővítheted kelléktáradat. Ám a lényeg, hogy tényeket felesleges írnunk a konkretizálás szintjén. Viszont léteznek olyan jellemzők, melyek prioritást élveznek - függetlenül attól, hogy éppen milyen bútorokra vágysz. Mindegy, hogy kanapét, gyerekházat vagy éppen kerti tárolót keresel. Vannak olyan paraméterek, melyek különösen kinti alkalmazás esetén elengedhetetlenek. Hogy melyek ezek? A stramm, erős vagyis tartós kialakítás nem képezheti kompromisszum tárgyát. A Curver ebben nem ismer tréfát.

A gyártó garanciát vállal minden egyes termékére, melyek kivétel nélkül a prémium kategóriába tartoznak.A rattan hatás annyit tesz a gyakorlatban, hogy az érintett bútordarab nem szálasodik ki, tehát ez is kihagyhatatlan pozitívum. A stabil szerkezet és az ellenálló kivitel tökéletes körülményeket teremtenek a gördülékeny, lemondások nélküli használathoz. Ám ez még nem minden. Kerti bútor az időjárás szolgálatában? Az időjárási viszontagságok kényük-kedvük szerint alakíthatják a bútorok sorsát. A fagy, az UV-sugárzás, hogy csak a két leggyakoribb problémát említsük, rengeteg kárt okoznak. Pontosabban csak okozhatnak, ugyanis a Curver gyártósoráról kikerülő termékek maximális ellenállást garantálnak a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. A bútorok lapra szerelve érkeznek, de az összeszerelésük gyorsan és nem utolsó sorban könnyen kivitelezhető. Mindegy, hogy asztalról, székről vagy éppen szekrényről van szó a tisztítással nem kell sokat bajlódnod. Egy nedves rongy bőven jó szolgálatot tehet: a segítségével makulátlanná varázsolhatod az érintett felületeket.