A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

Kerti asztalok

Rendezés:

A kerti asztal milyensége prioritás. Ha már könyököltél olyan bútoron, mely úgy ingott alattad, mint az ingaóra, akkor tudod: a kényelem elsőbbséget élvez. A stabilitás a masszív kialakításból fakad, vagyis a tartós, erős szerkezet elengedhetetlen. Könnyen előfordulhat, hogy az udvaron kívánod elkölteni ebédedet, vacsorádat. A reggeli kávét szürcsölgetni a teraszon pedig kifejezetten királyi élmény. Ám ahhoz, hogy bátran mindent az asztalra pakolhass hibátlan fizikai jellemzők szükségesek. A tartatlan műanyag, mely két használat után eldeformálódik nem a te barátod. A Curver kizárólag prémium minőségű termékeket kínál, vagyis itt, a gyártó webáruházában csak megbízható bútorokkal találkozhatsz. Az erős, stramm kialakítás tartósságot biztosít, vagyis a hosszú élettartam borítékolható. Mindennek tetejében a gyártó garanciát vállal a termékeire. Budaörsi márkaboltunkban megtekintheted a készletünkben főszerepet játszó asztalokat, de a weboldalon gyorsan, néhány kattintás segítségével is eredményesen felmérheted a terepet.

Elképzelhető, hogy a rattan hatást, mint kifejezést most hallod először, ám a Curver életében ez a szakzsargon egy alap, amire a gyártás támaszkodik. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a késztermék nem szálasodik ki. Az időjárási viszontagságok nem egyszer komoly fejfájást generálnak. Éppen ezért lényeges, hogy olyan asztal mellett tedd le a voksodat, mely nem hagy cserben sem hóban, sem fagyban, sem esőben, sem nyári napsütésben. A Curver egyet jelent az időjárás álló termékekkel. Az UV-sugárzás vagy éppen a téli fagy soha többé nem okozhat problémákat. Ha úgy érzed télen, a hóesésben, pokrócba csavarba, gőzölgő teádat a kezedben tartva gyönyörködnél a hófehér álomvilágban, vagy éppen a legnagyobb rekkenő hőségben szemlélnéd a ragyogó napsütés perzselő nyalábjait, akkor ezt bátran megteheted. Az asztal - legyen szó bármilyen szélsőséges körülményekről - nem hagy cserben. A kerti asztal megjelenésével gazdagíthatja édenkertedet! A szemre való kivitelezésnek köszönhetően a kínálatunkban kapható termékek egytől-egyig udvarod főszereplőivé válhatnak. Mindennek tetejében a hozzád illő asztalt könnyedén, erőlködés és felesleges idő, energia áldozat nélkül varázsolhatod makulátlanul tisztává, csillogóvá.