A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.
Menü

A kerti tároló láda duplázós előnyei

A kerti tároló láda igazán trükkös bútordarab. Hogy miért? 

Egyszerűen azért, mert használhatod rendeltetésének megfelelően, mint tároló dobozt, melybe bármilyen udvari kelléket, eszközt, szerszámot belepakolhatsz, de határozhatsz úgy is, hogy a nagy rendezkedés után, megtörölve homlokodat ráülsz a kényelmes, ülésre, pihenésre tökéletesen alkalmas felületre.

Így üthetsz egyetlen csapással két legyet, illetve hozhatod ki a maximumot legújabb szerzeményedből. Mivel a felhasználási hely - legyen szó láblógatásról, vagy szigorú pakolásról - az udvar, így korántsem mellékes, hogy milyen jellemvonásokkal rendelkezik a kellék. A Curvert, mint márkát érdemes közelebbről is megismerned, ugyanis kifogástalan minőséget kaphatsz kézhez, teljes egészében megfizethető feltételek mellett. S hogy ez a gyakorlati életben mit jelent? A minőség ezen a területen masszívságot, strammságot, strapabírást, stabilitást és ellenállást testesít meg. Utóbbi azt is magába foglalja, hogy a kellék nem reagál a szélsőséges időjárási viszontagságokra, amikből van elég a mai világban.

A tároló télen-nyáron fagyban, hóban, tűző napsugárzásban vagy éppen özönvízben is kint lehet a kertben, mivel egyik természeti jelenség sem veszélyeztetheti az épségét. A hő- UV sugárzás- és fagyálló jellemzőket megtestesítő bútordarab ráadásul rattan hatású, vagyis nem szálasodik ki. Így egy olyan kellékkel gazdagíthatod kerti életedet, mely kitart melletted, nem éveken, sokkal inkább évtizedeken át. A kerti tároló láda az udvarrendezés sztárja! Az oldalunkon különböző méretű, stílusú ládákat fedezhetsz fel, de ha személyesen is megnéznéd kiszemeltedet, akkor ezt budaörsi márkaboltunkban könnyedén megteheted.

blog comments powered by Disqus